macbrus Opublikowano 20 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 No ja zamierzam odwiedzić Giżycko w czwartek i piatęk 28-29 Lipca a w sobote ruszamy na Krym . Terminy wiadomo urlopy pobrane i trzeba jechać:D Sprzęty gotowe do drogi tylko zatankować benzynke i jechać. Irbit a jakie masz przełożenie (dyfer 8 czy 9) ? Cytuj Macbrus Shl M17 Gazela, Junak B20, WSK M21 S1 Sport, WSK M06B3, BMW R1200GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Mam dyfer 8 ale mój uralej spokojnie łapie 140km/h.Na trasie spokojnie trzymam 80 km/h i motorek wcale sie nie grzeje. [ Dopisane: 23-07-2005, 11:05 ]To jak kiedy wyjeźdzacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloigu Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 i jak są chętni na przepiekny i tani KRYM? :) jest jedno miejsce wolne. Pozdrawiam,Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbrus Opublikowano 25 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 No więc ustalone w piatek po 18 wyruszamy !!!! Najpierw pod granice polsko-ukraińską a nastepnego dnia Lwów:) Cytuj Macbrus Shl M17 Gazela, Junak B20, WSK M21 S1 Sport, WSK M06B3, BMW R1200GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Witam Poszukuje chętnych na wyjazd wakacyjny na Krym 31 lipca - 15 sierpnia. (...) A tutaj coś do poczytania:http://adam750.w.interia.pl/ Miło mi, ze komus sie przydala moja stronka o wyjezdzie w to piekne miejsce... Jedzcie a nie pozałujecie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloigu Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Wyjazd dziśmoże ktoś jeszcze się zdecyduje?????? Pozdrawiam,Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Chłopcy pojechali, zobaczymy czy spodoba im sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Wróciliście??? Zapodajcie foty i troche tekstu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbrus Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Wrociliśmy wczoraj .Niedługo zapodam sprawozdanie z wyprawy i co ciekawsze fotki :) na razie moge powiedziec ze zrobilismy cos kolo 5000km :P Cytuj Macbrus Shl M17 Gazela, Junak B20, WSK M21 S1 Sport, WSK M06B3, BMW R1200GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Piszcie szybko jak było i co ciekawego zobaczylisćie.Jakbyście mogli to wyślijcie mi foto na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloigu Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 narazie morzecie obejrzeć zdjęcia:http://www.wapdeco.beep.pl/KRYM/KRYM.htmMaciek robi opis.:-) Irbit jak byś kiedyś na weekend wybierał sie do Lwowa na piotkowo-sobotnie bansowanie to ja sie piszę.;-) Pozdrawiam,PK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Hej ,mam na imie Daniel :evil:,nie ma problemu jeszcze pojedziemy do Lwowatylko aktualnie porozbierałem Urala i przygotowuje go do malowania.Pozdrawiam [ Dopisane: 15-09-2005, 18:12 ]fotki lux :-) słyszałem ze w maju jest na krzymie zlot motocyklowy - mam zamiar sie tam wybrać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi