QvEEr Opublikowano 6 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2003 Hej mam pytanie: Co mi zrobi policja jeśli by mnie złapała na motorowerze jesli nie miałbym karty motorowerowej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 6 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2003 Zadko zatrzymuja na motorowerach mnie raz w zyciu zatrzymali kazali pokazac dokumenty sprzeta a o karte sie nie pytali i potem szerokiej drogi i dowidzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 6 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2003 Ale gdy np. jedziesz jakims enduro 125ccm,ktore wyglada jak 250ccm a w rzeczywistosci jest zarejestrowane na 50ccm to watpie zeby nie poprosili o karte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 6 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2003 Witam.Ja jestem tak wkurzony na maxa (zrobili mnie chu** w MORD) i prawko zdam sobie poczatkiem maja. DO tego czasu (jak kupię) mam zamiar jeździć bez prawka. Wiem wielu z Was uzna to za idiotyzm, ale 97 zeta za egzamin to kupe kasy (jak dla mnie) :D PS:Znajac mnie bez prawka sie nie ruszę a efektem tego posta jest moja złosc na popierd*** w Polsce system zdawania na prawko.Swoja drogą kolega 4 rok MZ jeźzi bez prawka reaz go zatrzymali, dał w łape i już. Raz zatrzymali kolege, sprawa trafiła do sądu odmówił im czegoś, a w Sądzie powiedział: Jestem bezrobotny, nie mam pieniędzy prosze mnie ukarac karą 100 złotych wiecej nie mam.... Oczywiscie NAJGORZEJ, JAK SIĘ SPOWODUJE WYPADE, BAA NAWET KOLIZJE....wtedy zaczynają się kłopoty z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 7 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2003 He spox myślałem ze bedzie gorzej, w takim razie bede jeździł po mieście bez karty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 7 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2003 No może rowerowo wezme :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 7 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2003 Powiesz najwyzej ze Ci sie karty pomyliły :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba zalewski Opublikowano 7 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2003 ja jechalem bez dokumentow i karty i kasku i spuscili mi powietrze z kul i puscili mnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 7 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2003 jak mnie złapali to powiedzieli zebym jeździł w kasku i bedzie spoko!i tyle ich widzałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 7 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2003 Ja myśle ze spuściliby tylko powietrze z kół i tyle.Ale jeśli o mnie chodzi to by mnie nawet nie złapali! 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 7 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2003 A po co spuszczaja powietrze z kol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 7 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2003 A tak sobie zeby im sie nie nudziło :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 7 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2003 Heheheeheh :D Spuszczajo zeby pompka nie stała :D moze policja jakis biznes robi (chodzi mi o sprzedaż pompek) i dlatego :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 7 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2003 Nie no to juz jest czysty idiotyzm,spuszczac powietrze,zebys zaraz musial pompowac.. Qrwa jakby taki policjant spuscil by mi powietrze z kol to bym je napompowal a przy odjezdzie przebilbym mu opony w zardzewialym poldku.Nich sobie ch..j pompuje do usranej smierci :( albo wyciagnie zapas :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 7 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2003 Mojego kumpel kiedys sobie jechal (nie mial karty) zobaczyl z daleka policje to zszedl i prowadzil motorowerek. Jak do nich dochodzil zawolali go i spytali sie czy jechal na nim. Powiedizla ze nie. To wtedy pan wladza polozyl mu lape na cylindrze i chlopak zmienil zdanie.Troche bolalo 8O Tak poza tym to nic mu nie zrobili. Ja mam karte ale narazie nie mam na czym jezdzic ale niedlugo mam nadzieje ze to sie zmieni... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi