IRBIT Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 CZY KTOS POSIADA JAKIES INFORMACJE NA TEMAT WSTAWIENIA ALTERNATORA W OBUDOWE RUSKIEJ PRĄDNICY ? ( TAK ŻEBY WSZYSTKO BYLO SCHOWANE POD ORYGINALNA OBUDOWE PRADNICY ) GDZIE TAKIE COS MOŻNA DOSTAĆ ? ILE BY KOSZTOWAŁO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gobert Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 No właśnie?Kto coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacpier Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 WitamO gotowcach nie słyszałem...Natomiast jeżeli chodzi o patent to mam coś takiego w Uralu. Połączony jest orginalny altek uralowski(przedni dekiel) z fiatowskim. Wydaje mi się że jest to też możliwe w silnikach z prądnicą.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 19 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Podobno coś takiego jest w Chang Jiang"u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gobert Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Chodzą plotki, że i to jako rozrusznik pracuje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 20 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 tak w innym posicie pytam o alternatoro rozrusznik - podobno takie sa w azjatyckich emkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi