Gość Zbycho Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Zdobyłem Uranię z silnikiem Saksa (80cm?) bodajże z 37 roku, wersja jubileuszowa ( ma specjalną tabliczkę ). Jest co prawda w częściach, ale tak na oko nic nie brakuje, stan prawie idealny biorąc pod uwagę wiek. W zasadzie można przy renowacji zostawić oryginalny lakier :!: Tak z ciekawości czy ktoś wie jaka może być wartość takiego zabytku???Obiecałem koledze że Ją ( Uranię ) odsprzedam ale nie wiem ile flaszek ma mi za nią postawić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 taka fura jak w pełnym oryginale ... i stanie perfekt to przy dobrym kupcy(napalony Niemiec) to ok 2500-4000 zł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Czyli dałem d*** ;) Odstąpiłem po cenie zakupu ;) czyli 8set.No, ale będę miał dobry uczynek zanotowany na koncie niebiańskim :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 nie można powiezieć jednoznacznie ile to mogło być warte. ostatnio NSU Quicka za 1000 opyliliśmy po lakierowaniu i chromach. wart był trochę więcej ale klient dawał tyle... pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi