konradzyrafa Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Czesc mam pytanie czy moze ktos z was ma albo kupil wskaznik temperatury oleju (kalatlog louisa), taki ktory sie montuje w miejsce bagnetu lub inaczej wlewu oleju do silnika? warto to kupic bo w sumie 50 euro piechotom nie chodzi. Chodzi mi bardziej o to jak to sie spisuje w praktyce?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekD Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Witam,Mialem taki czujnik w virazce i spisywal sie calkiem dobrze. Jedyna jego wada bylo to, ze byl niewidoczny w czasie jazdy i zeby go odczytac trzeba sie bylo pochylic na bok na postoju.Przydawal sie np podczas parad zlotowych informujac, ze za duzo juz bylo przegazowek :D ;) ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Na motobajzlu stoją te (?) czujniki po 90 - 100złp, czyli 50€ to ciut za dużo. Uważaj bo są różne średnice korków, czyli nie każdy termometr nadaje się do każdego motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 a jakie temperatury wskazuja czujniki przy rozgrzanym silniku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekD Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 a jakie temperatury wskazuja czujniki przy rozgrzanym silniku?? Podczas normalnej jazdy wskazywal w zakresie 90-100 stopni, ale na jednej miejskiej paradzie bylo grubo ponad 120 stopni.Ja mialem taki czujnik z katalogu Louisa - MotoDetail - byl bardzo porzadnie wykonany a kosztowal jakies 30 euro. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi