sorkel Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Nie kupiłem i chyba nic w te wakacje nie kupe nie było pracy jak miała być dla mnie na hodzie. Może po 18-nace kupie jakeś moto tylko nie wiem czy się opłać 18-latek na motorowerze :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Neo ma na sprzedaż MBX z 87 roku P.S. Widze że nie podał numeru gg na forum. To jest jego 1055412. Jak chcesz to sie z nim skontaktuj może tego mbx kupisz w całości :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobekkk Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Nie kupiłem i chyba nic w te wakacje nie kupe nie było pracy jak miała być dla mnie na hodzie. Może po 18-nace kupie jakeś moto tylko nie wiem czy się opłać 18-latek na motorowerze tez mam taki dylemat a chce dt 125 na moto ale 19 latek na tym niebedzie to juz po 2-3 tygodniach dlamnie zaslabe ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZENDER Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Witam a 1000zl za rg 80 do remontu silnika sie oplaca ? wie ktos cos na temat remontu tego silnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 a co dokladnie sie sypnelo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZENDER Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 silnik chodzi ale maxymalnie idzie to 60 km/h , nie wkreca sie do konca na obroty , ma 33 tys i nigdy nic tam nie bylo zagladane , pierscienie dzwonia , na wolnych obrotach slychac jak tluką lozyska walu , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 jest zarejestrowana ?? jesli tak to mysle ze mozna sie z nia pobawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ja mysle tak samo. robisz szlif, nowy tloczek, w ostatecznosci regeneracja walu(w co watpie)... w razie czego jeszcze sprzeglo i jazda. tlok w miare dobry z pierscieniami kosztuje okolo 120 zl, oryginal 300-400zl. szlif w zaleznosci gdzie 10 do jakis 30zeta. i to na poczatek powinno wystarczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZENDER Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 a tam jest cylinder zwykly zeliwna tuleja czy pokrywany nicilasem cz yjakos tak ? tak jest zarejestrowana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 a tam jest cylinder zwykly zeliwna tuleja czy pokrywany nicilasem cz yjakos tak ? tak jest zarejestrowana .Tuleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi