zibik Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 , widział ktoś kurtke z Gore poniżej 700 zł, pozdarwiamsenio A właśnie że kupiłem kurtkę HG z GORE-TEXEM za 680 zł.Trzeba tylko poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M. Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Ja pomykam w kurteczce PSX T1-R. Membrana, goretex, półsztywne protektory i podpinka. W lecie jezdze w samej "skorupie" - pocę się tylko w korkach i to naprawde w największe upały. Dopięcie membrany i komfort termiczny w chłodniejsze dni. A jak jest już naprawde zimno - podpinka zalatwia sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto Christo Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zastanawiałem się nad kupnem kurtki między dwoma producentami Uvex lub Modeka. Wybrałem Modekę bo ma wypinaną membranę w przeciwienstwie do Uvexa ktorego brałem pod uwagę. W zasadzie tylko to zaważyło. Nic mi sie dotychczas nie odpruło i jestem zadowolony. Z odpinaną membraną i ociepleniem kurtka spełnia swoją rolę w dośc duzym przedziale temperaturowym i jest na prawie każdą pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi