Skocz do zawartości

wycieczka do CZARNOBYLA

PAJDOR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

CZARNOBYL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Siedzi mi w glowie ten pomysl conajmniej roku

Przeczytalem kupe stron na ten temat, strone Eleny widzial kazdy i sie bardzo powaznie zastanawim czy tam nie pojechac

Wstepnie planuje za okolo poltorej miesiaca - i wiem ze ludzie sa chetnie tam jechac

Motorami zwlaszcza :)))))))))))) auto nie wchodzi w rachube :))))))))

sam nie wiem co o tym myslec, opinie sa podzielone strasznie na ten temat a mnie jakos kreci zobaczyc puste miast, opuszczone domu, szkoy, place zabaw, ten parking tych wszytkich ciezarowek, stazy pozarnej, smiglowcow Mi-6 ktore prawie sa na chodzie...

Strasznie mi to w glowie siedzi, powaznie chcialbym jechac

Daleko nie jest, kasa spoko bo mozliwe do zrealizowania dla kazdego prawie, motocykle w miare dopasowac do mozliwosci - jesli by byli chetnie oczywiscie na kilka motorow tam jechac to bylby wypas WYPAS

Pzdr[/u]

HI!

Ja byłem w Strefie Czernobylskiej w tamte wakacje.

Jeśli chcecie się dostać pod samą elektrownię to musicie sobie załatwić w Kijowie wejściówki (w tamtym roku chyba 50$)

lub

wykupić "wycieczkę" z przewodnikiem (jeśli akurat będą organizowane (ok 300 $))

lub

liczyć na szczęście i dobrą gadkę - na każdej z bramek dać strażnikowi 5 dolarów i może traficie pod elektrownie... (bramek jest z 10)

POWODZENIA.

Wycieczkę tą zacznijcie od "wielkiego jaja" w Iwankowie.

:P

Weżcie ze sobą liczniki Geigera.

Pozdrawiam

SebJaw

Ps:

Tak jak już pisałem kiedyś...

Strona ELENY na Kawasaki to lipa... ...potwierdziło mi to wielu motocyklistów z Kijowa :cry: