PAJDOR Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 CZARNOBYL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Siedzi mi w glowie ten pomysl conajmniej rokuPrzeczytalem kupe stron na ten temat, strone Eleny widzial kazdy i sie bardzo powaznie zastanawim czy tam nie pojechacWstepnie planuje za okolo poltorej miesiaca - i wiem ze ludzie sa chetnie tam jechacMotorami zwlaszcza :)))))))))))) auto nie wchodzi w rachube :))))))))sam nie wiem co o tym myslec, opinie sa podzielone strasznie na ten temat a mnie jakos kreci zobaczyc puste miast, opuszczone domu, szkoy, place zabaw, ten parking tych wszytkich ciezarowek, stazy pozarnej, smiglowcow Mi-6 ktore prawie sa na chodzie...Strasznie mi to w glowie siedzi, powaznie chcialbym jechacDaleko nie jest, kasa spoko bo mozliwe do zrealizowania dla kazdego prawie, motocykle w miare dopasowac do mozliwosci - jesli by byli chetnie oczywiscie na kilka motorow tam jechac to bylby wypas WYPAS Pzdr[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 witaj, no kurcze temat jest powazny, strone oczywiscie widzialem i zaciekawila mnie nie powiem powaznie mozna policzyc kilometry, koszty, sprobowac sie zastanowic pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebJaw Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 HI! Ja byłem w Strefie Czernobylskiej w tamte wakacje. Jeśli chcecie się dostać pod samą elektrownię to musicie sobie załatwić w Kijowie wejściówki (w tamtym roku chyba 50$) lubwykupić "wycieczkę" z przewodnikiem (jeśli akurat będą organizowane (ok 300 $)) lub liczyć na szczęście i dobrą gadkę - na każdej z bramek dać strażnikowi 5 dolarów i może traficie pod elektrownie... (bramek jest z 10) POWODZENIA. Wycieczkę tą zacznijcie od "wielkiego jaja" w Iwankowie. :P Weżcie ze sobą liczniki Geigera. PozdrawiamSebJaw Ps:Tak jak już pisałem kiedyś...Strona ELENY na Kawasaki to lipa... ...potwierdziło mi to wielu motocyklistów z Kijowa :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi