Paweł - PRC Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 ta R1 z napisem Custom Bike na wachaczu?? Zdajsie że stoi w salonie Yamahy w Będzinie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 tzn. nie wiem czy ona miała jakis napis widzialem tam bardzo duzo carbonu,aluminium i czegos złotego 8O aha wiem ze moc to ponad 200 km.;] 8O :twisted: :lol: :-) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Obroty obrotami ale jest bardzo mały użyteczny zakres obrotów i żeby silniczek miał maksymalne osiągi trzeba było zeby krecił sie w tym wąskim zakresie z tąd tyle biegów w Którymś śm jest przekrój takiego slinika i opis własnie takiego motocykla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zrodzilo sie kolejne pytanie.. mozliwe ze bede mial mozliwosc kupic tanio "nowke" z niemiec , badz wloch. Wiem ze strace gwarancje ale moto bedzie o wiele tansze niz w polsce.. Zradza sie pytanie, czy oplaca sie taki interes zrobic ( niska cena kosztem braku gwaranci) i czy drogie jest odblokowanie aprilki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zrodzilo sie kolejne pytanie.. mozliwe ze bede mial mozliwosc kupic tanio "nowke" z niemiec ' date=' badz wloch. Wiem ze strace gwarancje ale moto bedzie o wiele tansze niz w polsce.. Zradza sie pytanie, czy oplaca sie taki interes zrobic ( niska cena kosztem braku gwaranci) i czy drogie jest odblokowanie aprilki?[/quote']W nowym motorku nie powinno sie teoretycznie nic psuć dlatego z gwarancji raczej nie bedziesz kozystał czy drogie jest odblokowanie aprilki?NIe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 moglbys mniej wiecej sprecyzowac cene? i co trzeba zrobic? Wolalbym sie w to nie bawic i poprostu dac do serwisu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 moglbys mniej wiecej sprecyzowac cene? i co trzeba zrobic? Wolalbym sie w to nie bawic i poprostu dac do serwisu...U mnie za takie coś 100 biorą albo nawet mniej Oczywiscie zeby naprawde dobrze chodziła to trzeba wydech robić a to jakieś 200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi