virus81 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 w sierpniu mam urlopik i wyjeżdzam z Wawki bede jezdzil po calej Polsce i skupowal różne cześci i cale motory. szukam osób zainteresowanych czesciami i motorami do remontów lub moge je odrestaurowac na wasza prośbe bede wystawial tez różne żeczy na bazarze we wrzesniu.interesuje mnie kto jest czym za interesowany obiecuje konkurencyjne ceny :) prosze o wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Jak znajdziesz plastikowy zbiornik Acerbisa do XL600R (PD-03), i jakiś wydech przelotowy do tego modelu to daj znać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus81 Opublikowano 17 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 widze ze niema wiele chetnych osób na zakupy :) nic trudno juz ale jezeli ktos jeszcze cos bedzie potrzebowal to dajcie znac .KML jak tylko cos znajde dla ciebie to dam znac. mam juz do sprzedania Jawe 350 TS calkiem ciekawy wyglad jak ktos chetny to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi