mily Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 a ile to na polskie? Z tego co ogladalem zdjecia tego silnika to nie rozni sie on specjalnie od 650. Inne glowice, cylindry i to wsio... w twoim przypadku jeszcze altek, gazniki i modul. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Weź daj se na luz. To wychodzi takie pieniądze, że za tą kasę kupisz jak poszukasz kompletnego i sprawnego Intrudera 800, dwuzaworowe BMW, albo ze trzy urale 650 w niezłym stanie. To moje subiektywne zdanie, Twoja kasa, twoja sprawa. Ta cena to jakis kosmos i w ogóle porażka jak na mój gust. Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Weź daj se na luz. To wychodzi takie pieniądze' date=' że za tą kasę kupisz jak poszukasz kompletnego i sprawnego Intrudera 800, dwuzaworowe BMW, albo ze trzy urale 650 w niezłym stanie. To moje subiektywne zdanie, Twoja kasa, twoja sprawa. Ta cena to jakis kosmos i w ogóle porażka jak na mój gust.[/quote'] jakzes to policzyl 8O Z prostych kalkulacji wychodzi mi ze 69.50 x 0,1354 = 9.4103Za 10 zl ja bym bral w ciemno, nawet jakby to byl zlom to i tak aluminium przeciez w cenie....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Za 10 zł , to też bym kupił taki silniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Hahaha, ale żescie odkrywcze posty napisali... Uczepili sie drobnej literówki. I tak każdy wie o co chodzi, więc wypowiedzcie się konkretnie, a nie pierdoły piszecie. Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi