TwisterZG Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 :-D :-) :lol: :arrow: :? no coz dobry jest i tyle.tylko ma jedna wade...wszedzie go pełno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Teraz powstał nowy Team Gas Gas.Podobno mocny składmocny tylko szkoda że więcej naprawiają niż jeżdżą..po czym tak twierdzisz???bo jakoś jestem na prawie każdych zawodach z nimi i wiadome ze sie sprzet przygotowywuje przed zawodami :D ale sukcesy odnoszą nawet w MŚ, teraz chłopaki wybierają sie do czech i do uk , zobaczymy jak im pujdzie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slashromester Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Bartosz robi wyniki i zarabia sporą kase. Narazie nejlepiej ustawiony Polak w tym sporcie.Co do motocrosu to widzialem porównanie miezy ME a MP i różnica jest ogromna Ja na szczęścier mieszkam w Górze Kalwarii (miejsce urodzenia Bartka) i miałem okazje zobaczyć jak on jeździ wiele razy ;d w tamtym roku na yamaszce na torze był naprawdę niesamowity. W tym roku pierwsza runda na husce poszla mu dobrze, a potem w portugalii przy tym upale jego 2t nie wytrzymywal temp. ;/ moze ktos wie kiedy on dostanie tego 4t huske ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 2t miał jechac tylko piewsze zawody, maxymalnie 2 eliminacje dopuki jego 4T nie bedzie gotowa. - tak mówił w tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi