Siwy_ Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zazdrośc!?jaka ku..wa zazdrośc?! :roll: Kocham swoją RS'ke i koniec,dla mnie jest najlepsza 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 ale 30cm3 więcej by niezaszkodziło ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 dodatkowych 200 by nie zaszkodzilo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Wbrew pozorom te 30cm3 więcej jest wyczówalne.. szczególnie jeżeli chodzi o elastyczność.... Potwierdzam! Nie wierzylem póki sie nie przejechalem :oops: Suzuki Gt80(Bobo) ma ''kopa'' od samego dolu a Rs idzie jak pocisk od 7-8tyś :roll: Ale jadąc równo z Gt80 z wrzuconą trójką Bobo mnie wydymal na 5 sekund a potem go wyprzedzilem(różnica polegala na tym, że on pojechal szybciej na niecaly metr i ja wtedy dostalem kopa w Rs i poszedlem :twisted: ) Ale ogólnie to jego Gt80 ma dobry dól i idzie dobrze z niskich obrtów...no cóż-inny silnik niż w Rs :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 5 sekund a potem go wyprzedzilem(różnica polegala na tym, że on pojechal szybciej na niecaly metr i ja wtedy dostalem kopa w Rs i poszedlem To osra różnica jeżeli RS robi niecały metr na 5sek :P:D zakładając że wyrównanie róznicy 80cm zajeło Ci 5sek to rózniaca prędkości wyniosła 0.6km/h :lol: :lol: :lol: Ta różnica wyniosła pare metrów..... ale jeżeli chodzi o elastycznosć to sam się przekonałeś że te 30cm3 więcej mimo tej samej mocy robi swoje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 na mert mnie dymnąleś i ja wtedy ''ogień'' i mi tablice czytaleś :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Ty wtedy ogień i z prędkością o 0.6km/h większą mnie wyprzedziłęś ;P nie czytałem Twoich tablic bo byłem zajęty odgarnianiem much z szybki kasku ;P;P;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Nie róbcie off topicu!!!!!!!!!! ble.. :P Pomóżcie dla RS lepiej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Sprawdź kable wchodzące do modulu!Mi Rs ostatnio przerywala,ledwo co 80 wyciągala,dziś wsunąlem mocno te kable i jeździ very good,poprostu mi sie poluzowal jeden kabel i nie dotykal styku i czasem przerywala w przedziale 8-9tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi