sandrasf Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Dobry tak mi się własnie obiło o uszy że we Wrzesni jakiś wypadek/kolizja była...mam na myśli zlot we Wrzesni. Prawda czy nie?I o co chodziło...kurde denerwuje sie i martwie...oby to nie była jednak prawda i żeby wsio było ok :? PozdrawiamSandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikun Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 mieszkam 15 km od wrzesni i bylem dzisiaj na paradzie i jezdzilem sobie popoludniu po wrzesni ale nic nie slyszalem zeby sie cos wydarzylo.moze jutro sie kogos postaram podpytac ale jesli ktos cos wie to niech napisze :? oby nic sie nie stalo... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 tez nic o tym nie wiem ! pewnie plota (albo jakis niegrozny szlif :D nie ma innej opcji !) jutro sie wyjasni... jak wiara na bazy zjedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 26 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Ok ja już wiem o co chodzi...o złamaną noge .... a mianowicie trajka się zakopała ludziska siedzieli na niej i jak kierowca probował się wykopać to pewnia hmm pani/dziewczyna spadła i chyba jej koło przejechało po nodze ma złamane obie kości ała ....tiaaa niczym ja kiedyś :D No nic życze jej zdrowia najwyzej bedzie miec tylko taką blizne jak ja 8) Ale mam nadzieję że nie bedzie zadnych komplikacji PozdrawiamSandra :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 sie mowi, ze to tylko noga, ale z drugiej strony...z reszta - dobrze ze tak sie skonczylo (u mnie w miescie zamkneli organizowanie zlotow przez wypadek smiertelny - przewozili ludzi otwartym gazikiem po starym lotnisku... samochod koziolkowal miazdzac glowe jednej sredziance ;( ) a ty cio mialas za wypadeczek ? (jezeli mozna sie spytac...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 No mój wypadeczek niemotocyklowy jest, na wczasach grałam w piłkę i jakoś tak "poślizgłam" się na piłce....ii zrobiłam fikołka i truch na ziemnie, dziwnie "czułam" tą noge, no i jak się okazało złamanie obu kości podudzia z przemieszczeniami i odpryskami 8) gips 2miechy 2operacje (1-wsza scalenie kosci płytką i śrubami, a 2-ga to wyjęcie tego wszystkiego z nogi 8) ) w sumie mimo tego ten czas wspominam miło 8O bo jakoś tak wszyscy nademną latali :-D :D ale nie chciałabym drugi raz tego przechodzić :roll: no i ta blizna na nodze :? ... Zdrowia dla tej Pani :) i uwazajcie na Siebie nawet jesli się wygłupiacie :( PozdrawiamSandra :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robakkk Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 No fakt!Nie wyglądało to dobrze z dziewczyną i nogą. Najgorszy był moment,jak próbowała wstawać,a noga się złożyła nad kostką o 90 stopni. Przyjechało pogotowie.zabrali poszkodowaną i po wszystkim....ale swoją drogą, ciekawe,jaki ciąg dalszy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 wspolczuje ci sandro ! jak i tej pani na zlocie ! noga się złożyła nad kostką o 90 stopnibuuuu - az mnie ciary przeszyly ;( oby sie szybko poskladala (chciaz moze miec uraz do trajek...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 zgadza sie noga złamana :| ale jeszcze w sobote przed rapada jeden koles co sie kapał w tym bajorku nadepnął na szkło w wodzie i pieta rozwalona, cały brzeg we krwi ......... pojechał do zszycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi