Wyścigowy ślimak Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Ma może ktoś ochotę polatać po lesie na czas(Wodzisław,Rybnik,okolice)?...amatorka oczywiście :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu722 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Widze że ktoś z moich okolic :P ale narazie musze szukać yamahy dt A ty i tak pewnie masz większą pojemność bo ja chce 50... A tak przy okazji to nie wiesz gdzie tu w okolicy można gdzieć kupić takie cudu chodzi mi o okilice Rynika i cały Śląsk.... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł - PRC Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 http://forum.motocykle.slask.pl/index.php Forum Śląskich Motocyklistów, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyścigowy ślimak Opublikowano 5 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 A tak przy okazji to nie wiesz gdzie tu w okolicy można gdzieć kupić takie cudu chodzi mi o okilice Rynika i cały Śląsk.... :( :? ...niebardzo.ps:...jak już będziesz miał to 'cudo' daj sygnała...poj.to nie wszystko :( . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzio Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Wprawdzie temat niezle stary bo pare lat. Ale jakby ktos chcial pojezdzic to jestem chetny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi