Lukasz Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Witam Kilka tygodni temu pisałem o problemach ze sprzegiełkiem, gaźnikami i innymi dolegliwościami mojej "dorosłej"(już 18 lat :D ) hondy CB450S.Oddałem do naprawy do Hondy Kawaler, zajął nia sie Piotr :D Wymionione zostało sprzegiełko jednokierunkowe i rolki - teraz odpala w ułamku sekundy od nacisnięcia :D W gaźnikach wymienione zaworki iglicowe i juz ani kropelka paliwa nie wyleciała, silnika nie zalewa.Jak włożyłem silnik do motocykla, zalałem olejem, podłączyłem aku i nadeszła chwila odpalania .... za pierwszym razem pieknie zapalił :P :) :) Teraz juz 240 km przejechałem i żadnego problemu. Silnik pieknie, równo, pracuje. Odpalanie na zimnym czy ciepłym żadna róznica i żadnych problemów. Moja Honda Cb450S teraz wkoncu pracuje jak honda ... superowo chodzi Dziękuję bardzo za tą naprawę, a zarazem bardzo bardzo polecam serwis Hondy Kawaler. PozdrawiamŁukasz PS Piszę o tym w mechanice mimo że juz nie mam problemów dlatego że czasem warto zainwestować w nowe części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JRK Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Potwierdzam świetną, fachową robotę. Silnik pięknie gra w zasadzie o wiele kulturalniej pracuje niż mój 5 lat młodszy w Suzie. Robota naprawde Git :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gossy Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Nie tylko Wy potwierdzacie fachowosc Piotrka Dudka z Kawalera Katowice, ja tez to potwierdzam i polecam ich uslugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi