tador2004 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Witam. Koledzy jakie powinno być cisnienie w kołach w Wild Starze z 2000 r. Pytam się bo boję się żeby go nie było za dużo ani za mało . Motor waży ok.340 kg. Pozdrawiam Tadeusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Wedle manuala, to:moto z kierowcą po 2,5 kg/cm2 tyl i przódz pasazerem 2,5 kg/cm2 przod,2,8 kg/cm2 tyl,jak bardzo chcesz byc akuratny to musisz dopelniac i spuszczac za kazdym razem gdy chcesz kogos przewieźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Witam, To ja od razu zapytam jakie powinno byc cisnienie w Hondzie Shadow VT600 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tador2004 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Wedle manuala, to:moto z kierowcą po 2,5 kg/cm2 tyl i przódz pasazerem 2,5 kg/cm2 przod,2,8 kg/cm2 tyl,jak bardzo chcesz byc akuratny to musisz dopelniac i spuszczac za kazdym razem gdy chcesz kogos przewieźć. Witam .Dzięki za informację .Doktor czy te dane co podałeś są dobre . Jakby nie patrzeć to jest prawie 2,5 atmosfery na każde koło . Na dodatek jazda bez pasażera . Pytam się bo ja w kołach mam znacznie mniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 zajrzyj do postu Cruiser dla kobitki ,Pompka tam zamiescil link na strone Yamachy,a na tej stronie sa wszystkie manuale,dane sa właśnie z tej strony wiec chyba wiarygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tador2004 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 zajrzyj do postu Cruiser dla kobitki ,Pompka tam zamiescil link na strone Yamachy,a na tej stronie sa wszystkie manuale,dane sa właśnie z tej strony wiec chyba wiarygodne. Dzięki Doktor . Dane są takie jak podawałeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 W/G Continetala dla Shadow przód 2,0 tyl 2,3 kg/cm2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Dzieki Doktor, sciagnalem sobie manuala i tam pisze 2,0 przod, 2,0 tyl. To ile mam dopompowac, bo w tej chwili mam 1,8 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Jak możesz to mi podeślij ten manual na maila , moja druga polowa ma VT 600 i nie mam żadnej literatury odnośnie tego sprzętu, a dopompuj tak jak w manualu , mysle,ze tam sa dokladniejsze dane niz w katalogu opon Continentala (bo wlasnie z niego podawalem dane dla Ciebie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Jest malutki problem, ten manual zajmuje 146 MB, takze sciag sobie go z http://www.vt600.net/manuals/manual_shop_9...C_1997-2001.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Dzieki za link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 polecam sie na przyszlosc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi