błażejreda16 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Witam ponownie!!!!!!!mam problem z ustawieniem biegów w mz niewiem jak to ustawic!kombinowałem już na wiele sposobów!i to nic niepomaga raz 1 bieg jest a zato 2 niema i tak w kułko i naodwrut!prosze o jakis schemacik lub objasnienie :) z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundy Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 witam!!!!!!Widaje mi sie ,że po złożeniu silnika nie ma nic do ustawiania 8O .U dołu silnika jest śruba z zatrzaskiem srutowym, ona' trzyma' dany bieg.Jak masz dobrze złożoną skrzynie to powinno być wszystko w porządku. PSmoze masz za słaby docisk tego śrutu (sprężynka) do wałka.ENDpozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi