Gość KrzyChules Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 krzychules ty jestes ze slaskano bardzo ciekawe :]predziej z podlaskiego od kiedy bialystok jest na slasku ??pomieszało sie chłopakowi dobre są tez jawki mają buta jak na taki starszy motorwer całe 3 KM z hakiem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 jawka ma buta ??? :lol: :lol: kompletnie nieelastyczny silnik, ktory trzeba krecic do konca zeby moc wrzucic wyzszy biegno ale czym trzeba jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 napisalem jak na starszy motorwer :] ale co tam napewno w erze demoludow leprze od rometa :] ale zawsze jawke mozna zrobic na te 4-5 KM :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 ale zawsze jawke mozna zrobic na te 4-5 KM :]I już wogole mieć zajestyczną charakterystykę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 ja miałem okazje kupić RD 80 widać było że przeszła swoje:D ale stała ona za 800zł nawet sie zastanawiałem nad kupnem ale niebyła zar na 50cm3:(a z okolic warmi i mazur:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi