aLLy Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 prawdopodobnie tak. Blokady zazwyczaj sa w wydechu, na dyfuzorze, gazniku , i moze jeszcze gdzies. Mozesz sprobowac sam ja zdjac, lecz moze to byc trudne . W takim wypadku pozostaje serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 GT ma chyba silnik jak stara TS'ka (80'). Miałem taki sprzęt i także szedł te 55km/h. Wtedy byłem początkującym wiec nie bawilem sie w odblokowanie. Zastanawiala mnie tylko jedna rzecz. Znalazłem kiedys strone gdzie było wiele motocykli/motorowerowa wsrod nich ok 8 takich TS'ek. Ludzie podawali tam ich dane techniczne. No i jedne szły 55km/h, a inne podchodziły pod 80km/h :roll: . Z cylindrem 60cc przekraczały juz 90km/h. Z tego wnioskuje ze jakas blokada musi byc. Wiem że siedzi coś w dyfuzorze na 100%, a i gaznik chyba troszke przy mały (gardziel 12mm). Blokade elektroniczną raczej wykluczam gdyż nie ma tam modułu tylko młoteczek i kowadełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Tez mam ten model (tylko sie nazywa ZR50K) i tez idzie okolo 50-60 km/h.Tez mysle, ze ma jakies blokady, bo 6,3 konia przy 8500 rpm to nie malo. Jesli ktos wie jak odblokowac prosze o informacje. [ Dopisane: 25-06-2005, 14:18 ]Dzis sie dowiedzialem, ze mozna nawet na cylindrze 50cc osiagnac 80 km/h. Jestem ciekaw co dalby sportowy filtr powietrza [poza okropnym halasem :)]. A mozna tez kupic cylinder 60 lub 70. Tutaj sa czesci do tego modelu: ENGINEBig Bore Kit http://shop.wemoto.com/pictures/hl/e9a84.jpg Wszystkie czesci na http://shop.wemoto.com/index.dyn?oid=1915201 Tylko jak zamowic z tej strony do Polski i jaki by byl koszt? Moze ktos z Was sie orientuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi