PAPIK Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Witam! Na piscie mi jakie sa najlepsze swiece do jawki i cos slyszalem o NGK ale jak sie pytalem w sklepie to powiedzieli ze musze znac symbol tej swiecy jak ktos zna niech napisze Z gory dzieki! Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 sugerowana przez producenta jest iskra F80 ale u mnie zawsze lepiej chodzil na f100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 witam po długiej przerwie :banghead:najlepiej chodzi na f95 a siwce nkg do jawki to wg. mnie zbedny wydatek na swiecy powinna byc ładna duza iskra i nic wiecej Więc polecam F95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 witam po długiej przerwie :banghead: Witam. No po duugiej :banghead: 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Ogar 200 braciaka na NGK niechcial zabardzo chodzić...Zato z czytym sumieniem polecam Brisk N15Y. Dodaje troche mocy - niewiem jakim cudem ale działa :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_90 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 NGK B7HS to jest jak iskra f80NGK BP7HS to jest jak iskra f85 przejechałem na świecy NGK 2000km i nie miałem z nią żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 prawda , NGk sa najlepsze , gdyby nie to ze z mojej winy pekla przy odkrecaniu to jezdzilbym na niej jeszcze z 4 tys , a podejzewam ze przed odkrecaniem wyjezdzila z 5 tys :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi