cypherius Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 witam, jestem mechanikiem - ale raczej od samochodow, dostalem do naprawy skuterek - Malaguti Centro - diagnoza na razie taka : pekniecie paska. Pytanko - jak go zalozyc coby nie nabroic za bardzo ? za wszelka pomoc dziekuje, moze nawet piwo w garazu postawic :evil: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Ściągasz pokrywe przekładni, i odkręcasz sprzęgło i wtedy zakładasz nowy pasek, przykręcasz sprzęgło, zakładasz pokrywe i już:evil: To jest tylko tak ogólnie, nie wiem co dokładnie może wyjść w praniu.:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 20 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 ok, serdeczne dzieki, zobaczymy co wyjdzie jak dojdzie pasek :evil: [ Dopisane: Poniedziałek 20 Czerwiec, 2005 ]nie moge zdjac sprzegla, nie wiem jak to dziadostwo zblokowac ani nic :/ w ogole nowy pasek wydaje mi sie za krotki - poradzcie dokladniej bo juz mnie szal strzela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi