Buła Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 siema.chciałbym się dowiedzieć coś na temat kurtek motocyklowych.czy ktoś z forumowiczów jeżdzi w tych kurtkach? chciałbym sie dowiedzieć jak sie sprawdzają w codziennej eksploatacji oraz na trasie.bo cenowo sa atrakcyjne.czy połaca sie takową kurtke kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Witam! Ja mam kurtkę Rettourning i mogę Ci ja polecić. Jest przewiewna i funkcjonalna - na razie jazda tylko po mieście. Na trasie nie wiem jak się spisuje. Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admirał Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 a ja z kolei posiadam Retsport i nie narzekam, przejechalem w niej niewiele, bo ok. 1000 km, w miescie i na trasie, i jestem zadowolony, z ceny rowniez. kiedy jest +30 stopni to oczywisćie jest ciezko, ale tylko na swiatlach :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi