Pawcio398 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Mam taki problem ze skuterem, ze kiedy dociskam manetke na full skuter sie wkreca w wysokie obroty i sie na chwile jakby blokowalo tylnie kolo po czym skuter normalnie rusza... Czym to moze byc spowodowane?? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 moze okresl dokladniej co to za skuter i czy ta usterka powstala tak sama z siebie... czy po jakims grzebaniu w nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 jaki to skuter ?? :> ale wydaje mi sie ze na ogol tak skuterki sie zachowowuja :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 eee... na moje oko to moze byc tak ze jak odrazu duzo gazu to moze sie leciutko zalewa a to szarpniecie to chwilowy brak mocy w silniku. moze byc cos z gaznikiem- dysza czy cos. po prostu dawaj spokojnie gazu a nie odrazu na maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 A może pasek już się za bardzo rozciąga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 A ja miałem podobny objaw i okazało sie że mam dzwon pękniety 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio398 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 To jest Kymco K12 (takie cos jak zx 50 :P ), pasek to nie jest na pewno bo miesiac temu go wymienilem... moze rolki sa za ciezkie? Bo ja mam 8,5 grama... tylko ze seryjne rolki w tym skucie maja wlasnie 8,5 g... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Ja bym obstawiał opcje jaką napisał magneto okazało sie że mam dzwon pękniety Co to jest dzwon?(niesmiać się nie mam skutera) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi