Kroolik Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Ni nie :banghead: To jeszcze mysle przede mna .. to moj kumpel, ktory tez smiga na WR 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Hormon nizle ale ćwicz dalej to może za jakis czas bedesz pokazy dawał i kase zarabiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 cos temat sie przestal rozwijac, a szkoda, moze jest ktos kto probowal czegos bardziej hardcorowego niz no footer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Na fotkach odemnie jest przeciez ONE HANDER :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 moze jest ktos kto probowal czegos bardziej hardcorowego niz no footer? Ja próbowałem frontflipa i supermena ale oba niekonrolowane. :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 2 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 A ja frontflipa osobiscie nie probowalem ale SUPERMANY same wychodzily :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi