radziok16 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 niedawno co poskladalem motorek tzn WSK 125 chodzila chodzila i djabli ja wzieli nagle stracila moc nie ma przyspieszenia na 2 a juz nie wspomne o 3 czy jest taka mozliwosc ze ja zatarlem mialem nowe pierscienie ale odkrecalem kolanko i byly cale :? co się mogło stac juz nie mam pomyslow więcej pozdro :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 zapłon sprawdz, gaznik przeczysc, swiece wymien....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 gaznik czyscilem chyba juz ze 2 albo 3 razy nawet go wygotowalem zrobilem tak zwana zupe przy zaplonie kombinowalem ale wczesniej i jest w 100% dobry mam tam wszystko nowe procz cewki ladowania bo mi nei potrzebna i cewek swiatel moze to swieca zobacze jeszcze jest cos co mnie nie pokoji na 1 sue rozbedze a gdy wcisne sprzeglo i 2 to automatycznie zwalnia tak jakbym hamulec nacisnal acha moze to byc jeszcze wina sprzegla gdy ciagnie je albo za bardzo naciagnietego lancucha bo to nie jest oryginalna WSK-a jest po drobnych przerobkach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 a jak wyglada sprawa simmeringow, nie masz gdzie aby jakich przedmuchow??:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 nie zimeringi zakladalem nowe bo silnik rozbieralem i skladalem na nowo ale jest dobrze zlozony ;) to wiem na pewno na poczatku dostalem go w czesciach i dalem rade teraz tez musze dac :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 a wez zerknij, skoro masz tak naciagniety lancuch, czy aby lozyska w tylnim kole sa w pelni sprawne... ja mialem juz tak w ogarku i dopiero po zmianie lancucha mialem spokoj z lozyskami...(to odnosnie tego zwalniania na sprzegle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 dzieki wszystkim za pomoc ale to nie bylo nic z tych rzeczy :P bylo banalne i tak proste ze szkoda gadac usmialem sie jak zobaczylem to :-) no ale coz takie rzeczy sie zdazaja :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 to moze powiedz- moze przyda sie na przyszlosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 heh przyczyna byla prosta a jednoczesnie smieszna nie przyda sie wam z pewnoscia na przyszlosc :( bo to moja wina jak przykrecalem konsole do wachacza i podnozek (to co trzymie tłumik) musialem nie dokrecic albo poluznila sie srubka co trzyma podnozke tam gdzie jest hamulec a ja sie dziwilem czemu zbiera sie na 2 jak sie prawa nogo odepchlem a pozniej zwalniala :-) a poprostu jak polozylem noge podnozka szla na sam dol i opierala sei dopiero na kolanku a jednoczesnie wciskala hamulec dokonca :P troche to smieszne no ale coz poradzic takie rzeczy czasem sie zdarzaja wszystkim dzieki za pomoc :P i na przyszlosc dokladnie wszystko dokrecajcie :P heh pozdro :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 kumpel mial tak samo w romecie;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi