kiler Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Znalazłem na allegro gościa który chce sprzedać tłumiki do mojej GPZ 500 są to tłumiki firmy busso i stąd moje pytanie : Czy ktoś zna tą firme ?? Czy jest to coś w stylu made in garaż ?? Nigdy nic nie słyszałem o tej firmie i nie wiem jak to się sprawuje :?: :?: :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINIK200HP Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Mam takie w swojej VF, są troche lżejsze od seryjnych, zgrabniejsze, a jeśli chodzi o głośność, to są myślę na granicy norm, głośniejsze od seryjnych, ale nie za bardzo głośne. Miałem z nimi jeden problem, bo preparat Castrol Bike Polish zmył z nich farbę, więc teraz są wypolerowane. Ale to raczej wina magicznego czyścidła Castrola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi