pushek_CBR Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 tak wyglada obecnie moja cbr ;], zostalo jeszcze tylko wykonac projekt wzorku ala nfs:u2 [projekt juz mam ale nie pokaze;p] - zobaczymy co z tego wyjdzie musialem sie pochwalic ;d ps: troche brudny, ale to sie nadrobi ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Ale to chyba CBX nie? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Ale to chyba CBX nie? chyba nie :-D Pushek ładna :D powodzenia w dokańczaniu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Bomba.Ladnie zrobiona,jeździsz taką CeBRą a mamy tyle samo lat :roll: pozdrawiamFajna Cbr.Ps.Wydaje mi się, czy ona ma polerke felg? :rolleyes2: Ranty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 13 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Ale to chyba CBX nie? raczej nie bueheheh -----------Bomba.Ladnie zrobiona,jeździsz taką CeBRą a mamy tyle samo lat Rolling EyespozdrawiamFajna Cbr.Ps.Wydaje mi się, czy ona ma polerke felg? Rolleyes2 Ranty? nie, to taki ladny lakier ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 tak wyglada obecnie moja cbr ;], zostalo jeszcze tylko wykonac projekt wzorku ala nfs:u2 [projekt juz mam ale nie pokaze;p] - zobaczymy co z tego wyjdzie wyglada elegancko :lapagora: a wzorek w jakim kolorku zapodajesz?? ps: troche brudny, ale to sie nadrobi jasssne :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 13 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 tak wyglada obecnie moja cbr ;], zostalo jeszcze tylko wykonac projekt wzorku ala nfs:u2 [projekt juz mam ale nie pokaze;p] - zobaczymy co z tego wyjdzie wyglada elegancko :lapagora: a wzorek w jakim kolorku zapodajesz?? ps: troche brudny, ale to sie nadrobi jasssne :mrgreen: kolorek srebrno/chromowany [ no taka folia jest;p] pod kolor kol;p, umyje go zobaczysz;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 słuszna decyzja .. sprzęcik bedzie ci**eczka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 13 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 tu jeszcze jedna fota: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi