dziur Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Również gratuluje, w dodatku wybrałeś "najszybszy" kolor heheLubie kawki a swoją będę się cieszył do jutra tj. 18 czerwca. Troche sie do niej przyzwyczaiłem no ale jak każdy facet jestem niestały w uczuciach i jak widze młodsze "dziewczyny" zaczynam sie slinic jak pies. Pochwale sie jak zrobie fotki nowego sprzętu. Na razie obecna diewoczka:http://www.bikepics.com/members/dziur/03zx6rninja/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 dziur widziałem ostatnio tą twoją Kawę na Allegro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Gratuluję i udanej jazdy 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Cebik - zgadza sie, teraz też jest ale już nie ja ją wystawiam :P Dzisiaj wróciłem dziewicą :P, jak zrobie foty to wrzuce. Pozdro wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 super żona-fotograf!! :) a Kawa na fotce prezentuje się fantastycznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi