lechu Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Podejrzewam ze to zaplon. Na nizszych biegach nie potrzebuje jeszcze maxa, a na najwyzszym biegu siezaczyna dusic. Nieststy musisz kogos poprosic zeby Ci go pomogl dobrze ustawic bo jak nie wiedziales co to jest dysza to zaplonu na 100% nie ustawisz :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 PAPIK - zainwestuj 20zl w ksiazke "Motorowery Romet: obsluga i naprawa". Tam jest opisany Ogar 200, a to taki sam silnik, jak Jawka. Naprawde duzo sie mozna z niej nauczyc - rok temu ja tez nie wiedzialem, co to dysza. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAPIK Opublikowano 11 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 A gdzie moge kupic taka ksiazke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Ja poszedlem do ksiegarni, zapytalem pania, czy jest, powiedziala, ze moze sprowadzic i za 2 dni mialem ;). Popytaj w ksiegarniach, w sklepach z czesciami tez mozesz zapytac, a jak nie da sie to pozostaja sklepy internetowe - np. http://www.mareno.pl/ksiazka.php?isbn=83-206-1042-7 Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAPIK Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 1. A jakie sa najlepsze swiece do jawki?2. czy filt stozkowy cos daje czy nie?3. jakie moge dac amory na tyl jawki zeby fajnie wygladalo i fjny byl konfort jazdy i zeby za duzo nie ciazyly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Filtr stozkowy cos daje, tylko nie warto tego zakladac ze wzgledu na odglosy jakie wydaje - brzeczy w uszach przez reszte dnia po jezdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Cz. Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Mi filter nie brzęczy.Daje fajny sportowy odgłos, przyjemny odgłos.Mocy też daje.Świece możesz dać:-F-75 iskra-F-80 iskra-F-95 (ja mam F-95 NGK, ona jest oznaczona BP7HS i fajnie chodzi)Jak jeździsz w lecie na długie trasy to daj F-95, żeby świeca się nie zgrzała, a na F-80, czy F-75 jeździj w chłodniejsze dni, bo łatwiej ci moto odpali.PAPIK widzę, że poznałeś już STASZKA z Jastrzębia. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAPIK Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 a jest jakias roznica jak wloze swiese z dlugim gwintem a z krutkim gwintem? i jak dam z dlugim to mi czegos nie rozwali w silniku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Jak dasz z dlugim to tlok w nia moze walnac. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAPIK Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 a sa NGK z krotkim gwintem albo Brisk?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 NGK sa napewno, kumpel na takiej jezdzi. Bosche i Championy tez sa napewno, co do Briska to nie widzialem na wlasne oczy, wiec sie zarzekac nie bede. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAPIK Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Ok thx Musze to jesczze gdzies znalesc w jastrzebiu. heh chyba wiem gdzie sa NGK ale to sklep z czesciami do aut to moze nie miec z krotkim gwintem ale sie przejde tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Cz. Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Będzie miał z krótkim gwintem, bo połowa starych samochodów na takich jeździ.Naprzykład skoda 105. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAPIK Opublikowano 13 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Nom to super:D:D::D:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 z ta moca to bym powiedzial cos innego ostatnio brat nie umial dosjc do strzala bo tez tak mial zero mocy okazalo sie jak chcial zmienic zebatke ze nie idze jej reka na luzie pokrecic po rozebraniu silnika okazalo sie ze nie byl otam ktorejs podkladki dystansowej w silniku i po skreceniu silnikaten glowny walke zaczynal ciezko chodzic moze to to nie wiem :x :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi