JaJo Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 http://www.bikepics.com/members/tranctek/85dt125r/Licytujcie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 A w jakim stanie jest silnik, z papierami (czy to napewno jest 85rok)?? Wizualnie prezętuje się super :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 czy to napewno jest 85rokTo akurat jest pewneCo do ceny to trudno powiedzec bo to stara seta ale ładnie utrzymana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJo Opublikowano 8 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Rok 85, Wszystkie papiery + 1 przeglad i tlumaczenie brifu. Silnik Super utrzymany, zrobilem jakies 2 miesiace temu 1 szlifa(nie potrzebnie) i wlorzylem nowey zestaw tlokowy, nowa opona Mitas E9,łancoch oringowy. naklejki .Jerzdzony na 98+ Castrol r2 racingbike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 bardzo zadbana, praktycznie jak nowa :D , trudno mi powiedziec ile bym za nia dal bo nie widzialem jej z bliska 8) a mozna widziec jaki ma przebieg???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 mozna widziec jaki ma przebieg????W sumie jak zrobił remont to przebieg nie jest już tak istatny dla silnika. Ale masz racje bo jescze łzyska w kołach i amorki też swoje od jazdy dostają. Ja w bardzo podabnym stanie prosto z niemiec 2 lata temui dałem 2tyś ale mysle że wiecej za nią dostaniesz moze nawet coś koło 3tyś. Z jednej strony to mało a zdrugiej nie bo nie ma resjtracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJo Opublikowano 9 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Ja przejechalem nim jakies 6tys a bylo ponad 1500km jak go kupowalem, wszysto dziala, laczenie z Ypvs, podswietlanie obro i szyb. stop itp. Strzalek_t mowisz ze 3000 byl dostal?? czy to jest dobra cena, ktos kupi mi za tyle ?? czy lepiej wystawic za troche wiecje bo ja dalem z nia 2850 :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Strzalek_t mowisz ze 3000 byl dostal?? czy to jest dobra cena' date=' ktos kupi mi za tyle ?? czy lepiej wystawic za troche wiecje bo ja dalem z nia 2850 [/quote']Troce duzo dałes bo ja dałem 2tys z atką samą tyle ze nie wygladała tak łądnie ale była w super stanie. Kurcze może troche przesadziłem bo za 3tys to 90 rok można wyrwać http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=54058745 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJo Opublikowano 9 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 No przyznam ze Ciekawa ta Dt za 3000 ale jakos to tanio mi wyglada, niee sadzisz ze to dosyc tanio?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi