aLLy Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 sproboj pobawic sie srobka/dysza przy gazniku do regulowania obrotow. Jezeli to to , to sprawa jest banalnie latwa . Wkrecajac srobke/dysze zwiekszasz obroty a wykrecajac zmniejszasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 aLLy: śrubką się już "bawiłem", w pewnym momencie jest lepiej, a w innym gorzej - ale zawsze gaśnie. Tak więc myśle że problem tkwi gdzieś głębiej... Tylko gdzie... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 no to moze byc juz wiekszy problem..... moze cos z paliwem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 No nie wiem... Paliwko leje na JETcie (mój tata wlewa je do fury i śmiga). Czy np. może być z dyszami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 a masz wszystko szczelne ?? bo moze w niewielkiej ilosci łapać lewe powietrze czy cos w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 trzeba będzie sprawdzić - dzięki za sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 pitu to moze byc przeciez tylko za mała ciepłota świecy chyba nie? na zimnym dobrze odpala? ja mam tak ze na zimnym to miodzio ale jak ciepły to tez musze gazowac bo gaśnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 karzeł: dokładnie to mam. Zimny pięknie odpala, a jak się nagrzeje to musze mu gazować, bo zgaśnie... A powiem Ci szczerze, że nie patrzyłem na ciepłote świecy, bo myślałem że to nieistotne. Ale bede musiał zobaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 no ja mam własnie boszke o złej ciepłocie ale narazie nie kupuje innej bo na tej boszce swietnie jawka odpala jak jest zimna :) co to za problem gazowanie :P jedynie w mieście jak trzeba reką sygnalizować. na szczeście będę niedługo kierunkowskazy montował :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 To zakładaj kierunkowskazy i gites... :) Mnie to irytuje to ciągłe gazowanie, bo nawet spokojnie na światłach nie mogę stanąc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Hmm no wlasnie. Dzisiaj planowalismy z kolega jechac na rybki :twisted: ja wzialem komara odpalilem jedynka i rura. Przejechalem km i co :?: Nagle sie zmuli a potem znowu jechal normanie i zaraz zacxal przerywac. Zawrocilem pojechaem do garazu :arrow: co moge zrobic ? :idea: Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 dyszki przeczyscic :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi