Złoty Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Mam pytanko ile moze kosztowac impulsator do gpz?? Bo wlasnie sie dowiedzialem ze jeden mam do niczego.A nie wiem na jaka sumke sie moge szykowac.A moze ma ktos z was taki impulsator do sprzedania????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zadzwon pod ten nr:505 069 142Koles ma sporo czesci do Kawasaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 8 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Witam!Zadzwonilei zamówilem koleś ma normalne ceny bo reszcie to chyba coś sie w mózgu poje*** zeby za impulsatory checiec po 300-350zł a ja kupiel dwa z plytka aluminiowa za 120zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 koleś ma normalne cenyTez od niego bralem czesci:) Z ludzi do ktorych dzwonilem jest najtanszy i w miare inteligentny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Dokladnie ,paczka przyszła nastepnego dnia po wyslaniu i jeszcze mi 10zł obnizyl cene a nawet o to nie pytalem.Spoko koleś!! A co do kawki to sprzedana juz.AA mam centalna stopke do kawasaki gpz 600 do sprzedania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro-wolbrom Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Cześć wszystkim!Kupiłem dwa tygodnie temu honde xl 600 lm i zaczeło jej teraz coś dolegać.Często gaśnie i nie chce zapalać tak jak trzeba.Silnik jest po remoncie,a robił go jakiś gościu z mielca.Nie działa też szybkościomierz,rozebrałem ślimak i okazalo się że są wytarte zęby na plastikowej zębatce.Może ma ktoś taką do sprzedania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi