trajka66 Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Witam !! Wiecie moze gdzie moge dostac wentyl do opony bezetkowej ?? Moze ktos ma taki na sprzedaz, bo u mnie we siosce jak zwykle kupa :cry: . Nie chodzi mi tu o typowy jak daja do samochodow - gumowy caly z nim nie ma problemu ale jest on za szeroki na "rowek" w mojej feldze i nie da sie go zalozyc. Po prsotu ten kapturek musi byc węższy, a akurat ten orginalny jest caly metalowy i tylko uszczelnienie przy kapturku ma z gumy. Moze ktos ma cos takiego albo gdzie moge dostac ?? Bo moto uziemione :cry: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 zagladnij do serwisu motocyklowego, ktory ma wulkanizacje opon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi