Gość Lukass Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Myslę, że nie powinni mu zabierać dowodu rejestracyjnego, tylko zrobić w nim wpis o wyrejestrowaniu i przedziurkować go w rogu.Ale jeśli zabrali to trzeba pogadać z ludzmi z Wydziału Komunikacji o tym by ten dowód wydali bo poprostu chcesz go bo kupiłeś motocykl. Oni muszą mieć ten dowód w archiwach, sam widziałem, że ich troche maja (podejrzałem;) ), ale niewiem jak z Twoim, a jak nie maja to niech wydadzą zaświadczenie (o ile moga) o tym, że nie maja dowodu albo mieli, bo... coś tam, powinni chyba napisać.Tylko pamietaj, o numerze rejestracyjnym, aby podać zgodny, bo kiedys były rejestracje z dwoma literami, a później z 3 literami, teraz znów z dwoma, niewiem jak to będzie w Twoim przypadku. Moim zdaniem to do wszystkiego potrzebny jest dowód rejestracyjny, chyba, że sie mylę.Niewiem jak udowidnisz to, że motocykl jest wyrejestrowany, nie posiadajac dowodu rej., sam wiesz, dla urzędu i w świetle prawa jest to sprzęt mówiać najprościej kradziony. Cena 250 zł, taka orientacyjną podał dlamnie T.Skrzeliński. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Popieram pomysł renowacji ja tez bede sie zabierał za renowacje wsk kos, która posiadam od 97roku. Pozniej jak bedzie czas i $$$$ to za wfmke lub za wsk m06 b1 czesci juz zbieram :mrgreen: Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 kos to jedna z najlpeszych wsk !! do tego ma chyba ma bardzo nowoczene przednie zawieszenie ;) mi mażasuiejednak 175 perkoz dudek :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inhalt Opublikowano 15 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Wielkie dzieki za podpowiedzi. Teraz już będę wiedział jak z człowiekiem rozmawiać i na co zwrócić uwagę. Oby tylko nasze urzędy były choć odrobinę bliżej człowieka :? Jak uda mi sie kupić ten wypatrzony sprzęt to sie pochwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi