błażejreda16 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 witam!!!!jestem szczęśliwym pośiadaczem mz es/2 tropikjak kupiłem moto był bez instalacji ni i połołożłem instalacje odnowawszystko podłączyłem według schematu!no i pruba czy wszystko jest ok?no i muj problem brzmi nastepująco!!!!jak podłączam akumulator to (syczy)czy to normale?????muj ojciec muwi że to zle istalacja podpięta!!!prosze o rade ;) z góry dzieki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki660 Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Jeśli syczy to najprawdopodobniej gdzieś masz zwarcie. Lepiej niech ci za długo nie syczy bo mi tez tak syczalo i po jakichs 30 sekundach kilka kabli poszlo z dymem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tytlan Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 blazej to pindol i trzeba mu wybaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi