Green-kesy Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Witam!Mam problem z prędkościomierzem. Otóż zaniża prędkość. Czy w związku z tym na liczniku przejechanych kilometrów jest ich mniej niż w rzeczywistości?Jeśli poproszę kogoś, żeby powiedział mi jaką mam prędkość, gdy na liczniku mam 20 km/h, to będę mógł w oparciu o to poobliczać resztę? Czy może lepiej sprawdzić np. 20,30 i 40 km/h?Dzięki Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Napewno musisz sprawdzic na innych predkosciach bo przy 20km/h moze byc dobrze a juz przy 80 bedzie o 10 roznicy. A co do licznika kilometrow to nie wiem ale analogicznie myslac to raczej wskazuje on tak samo jak predkosciomierz. PozdraviamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi