wats Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Witam.Zastanawiam sie co ile wymienia się olej w skrzyni biegów w skuterkach. I mam jeszcze jedno pytanie. Jaki olej lać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Witam. Zastanawiam sie co ile wymienia się olej w skrzyni biegów w skuterkach. I mam jeszcze jedno pytanie. Jaki olej lać. To skuter ma skrzynię ? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 chodzi zapewne o przekladnie w tylnym kole? tam sa 2 korki, spustowy i nalewowy. odkreasz spustowy i nalewowy, zlewasz stary olej, zakrecasz spustowy, wlewasz przez nalewowy strzykawka/rurka do oporu. zakrecasz nalewowy. powinno to byc w zaleznosci od skutera: 100-200ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Mozesz kupic taki Motula w Tubce specjalny do przekladni w skuterach a wymieniac to sie powinno chyba co 10-15 tys km ale nie jestem pewien tych przebiegow. Spytaj sie najlepiej na www.skutery.net tam Ci w sprawach skuterow , eksploatacji doradza najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 3 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 chodzi zapewne o przekladnie w tylnym kole? tam sa 2 korki, spustowy i nalewowy. Właśnie o to mi chodzi. Akurat mi wchodzi 100 ml. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Właśnie o to mi chodzi. Akurat mi wchodzi 100 ml.ja to robie tak, ze wlewam swiezego, robie rundke, zlewam i znowu swiezego i tego juz zostawiam. i tak trzeba kupic minimum 0.5L, a przeplukac przekladnie warto - koszt zaden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi