miszerski Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 witam. czy mt wbm na słuzewcu to cos w stylu łodz, wrocław?byłem ze dwa razy w wawie ma oldtajmer bazarze po graty ale nie pamietam jak sie nazywał i czy to jest własnie to.prosze o szybka odp i pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 AnoMozna troche czesci, ciuchow i innego badziewia kupic.Zawsze jest tez troche motongow do sprzedania Pozdro Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 No to taki bajzel z gratami, chociaż nówki też są.Można czasem kupić coś okazyjnie, tu jest stronka www.mototarg.plJa się wybieram, a po bajzlu myślałem aby pojechać do Góraszki na pokazy lotnicze, co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 witam witam, tylko zeby najblizszy motobazar nie przypominal szrotu, hahahps. apropo pokazow lotniczych, polecam bardziej radom pod koniec sierpnia chyba jest w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 pojechać do Góraszki na pokazy lotnicze' date=' co o tym sądzicie?[/quote']Jaka predkosc przelotowa? (btw a gorszaka juz nie była 8O ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Jaka predkosc przelotowa? (btw a gorszaka juz nie była ) Będzie w ten weakeend 4-5, endurowa prędkość przelotowa :lol: ok 120. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 endurowa prędkość przelotowa ok 120. za wysoka o jakies 10km/h :mrgreen: (chyba ze wiatru nie ma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 ps. apropo pokazow lotniczych, polecam bardziej radom pod koniec sierpnia chyba jest w tym roku. no były tzw. AIR SHOW kiedys - ale od ostanich 2óch sezonów to POZNAŃ nam je zabrał - jak by ku.... nie mieli swoich !! to była jedyna atrakcja naszego miasta DOSZŁY MNIE SŁUCHY ZE MA BYC ale wszystko to mówią mi osoby z poza mojego miasta - a ja nic na ten temat nie wiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 to była jedyna atrakcja naszego miasta Sa jeszce targi broni :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Jak będzie taka pogoda jak dzisiaj to nie wiem czy opłaca się jechać do Góraszki :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Znow zarabiste korki korki zeby tam dojechac w ogóle!Zreszta lepiej jezdzic niz siedziec lub stac i sie wedzic w miejscu.Targi warszawaskie pewnie odwiedzę!Trzeba poszukac zagubionego przez kogos elementu! PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi