Gość master12345 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Cześć wsztstkim mam jawke 50 mustang i mam problweb z gaźnikiem a dokladnie niewiem jak go ustawić nieweim po prostu która śróbka jest od czego za wszystkie odpowiedzi bardzo dziękuje :o i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Ta ze sprezyna jest od regulacji wolnych obrotow - na rozgrzanym silniku dokrecasz ja a potem pomalutku odkrecasz az silnik osiagnie rowne, wolne obroty.Te dwie mosiezne troche nizej od niej to sa dysze - maja byc wkrecone do oporu (juz mi jeden magik radzil manipulowanie nimi, ja Ci odradzam, po prostu jak nie beda wkrecone na max to sie beda wykrecac w czasie jazdy).Poziom paliwa w gazniku ustawia sie podginajac/odginajac blaszke znajdujacej sie od srodka na wieczku komory plywakowej - to z pompka. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 te dwie mosiezne to sa chyba dysze wiec jak moga byc wogole odkrecone?? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Tych dwoch srub mosieznych nie ruszaj czasem. Masz jeszcze iglice do regulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość master12345 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Ok wielkie dzięki ja wkręciłem te dwie mosiężne śróbki wyrególowałem ta ze sprężynką i jest wszystko ok dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 te dwie mosiezne to sa chyba dysze wiec jak moga byc wogole odkrecone?? :lol:Nie chyba tylko napewno, jak juz pisalem - patentow jest wiele (ale niektore sa do d*, na przyklad ten z regulacja dysz). Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 wiesz jawki nigdy nie mialem :D moglem sie tylko domyslec a kto wie co twki w tych czeskich maszynach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość master12345 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 dobra juz wszystko chodzi i jest gites :lol: po tiuningu ciągnie75 i moze więcej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi