Engels Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Kontynuuj.......... No dobra... Niech będzie że po prostu mógł wpaść w drgania/wibracje wywyłone nierównościami nawierzchni, i tylne koło mogło stracićć kontakt z podłożem, i jeśli dołożyć do tego że przy utracie przyczepności koło poleciało nie prosto w kierunku pionowym a troche w bok, i po wylądowaniu nie poruszało się już tym samym torem co koło przednie no i "duuuuuup"... Może tak być Ryży :D ??? Sorka ale spiesze się do pracy, jak wrócę to zaglądne tutaj i sprawdzę poprawność odpowiedzi "Panie psorze" :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 No ale to nie jest rezonans. Przy rezonansie amplituda drganie rośnie do nieskończoności. Przynajmniej tak mnei uczyli jeśli chodzi o samoloty. Przeważnie prowadzi to do rozpadnięcia się płatowca w powietrzuno ale to nie byl samolot :D uwazam, ze ktosik wczesniej trzoszenke zle uzyl tego wyrazu, a reszta sie podpiela (jak i ja) bardziej zwracajac uwage na opis "co sie dzialo jak" niz na slowo rezonans ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Ja raczej sugerowałem uderzenie w nierówność jezdni. Odebrane przez zawieszenie jak np. uderzenie w krawężnik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 2 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Witam Hmm... Sam juz nie wiem co to mogło być jak ktoś wcześniej słusznie auważył jak juz masz dzwona to napewno nie wiesz dlaczego , chyba że ktoś nas nakręci :-)) Myśle że ta kwestia zostanie juz zagadką. Pozdrawiam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manta Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 poto jest plastik aby nanim smigac i podnosic adrenaline jesli tego ktos nie akceptuje niech kupi rower a ,wypadki sa bedo i pozostana a i najbardziej doswiadczonym sie zdazaja dlatego nazywa sie to wypadkiempozdrawiam wszystkich motocyklistow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi