W-max Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Czesc chlopaki! (i panie jesli czytaja ten post!) Mam powazny problem z silnikiem w mojej suczce - GSX600F '99 rocznik tzw. '' jajko'', poniewaz mieszkam obecnie za granica remont silnika jest dla mnie nieoplacalny, taniej mnie wyjdzie kupienie uzywanego i przelozenie do maszyny.W zwiazku z tym mam kilka pytan:Czy ktos robil taka operacje, szczegolnie w tym modelu motocykla?Jakie moga sie z tym wiazac trudnosci techniczne i pozniej prawne - zwiazane ze zmianami w dowodzie rejestracyjnym - jakie dokumenty trzeba przedstawic w urzedzie komunikacyjnym (czy faktura zakupu wystarczy)?Czy mozecie mi cos poradzic jesli chcialbym wlozyc do mojego moto silnik z tego samego modelu ale o pojemnosci 750 (oczywiscie kompletny, razem z gaznikami i skrzynia biegow) ? - oba modele jesli chodzi o gabaryty i rozmiar ramy sa identyczne.Dwa lata temu spotkalem w Bieszczadach kolesia, ktory wlasnie zrobil cos takiego i twierdzil ze niebylo z tym wiekszych klopotow - niestety wowczas mnie to nieinteresowalo i niepytalem o szczegoly.Licze na wasza pomoc, bo sezon w pelni a moto wciaz stoi!!PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi