błażejreda16 Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 witam ;) mam mały problem ponieważ mam aku ale ok samocgodu(troche duże to aku) chciałbym wiedzieć czy ta mz może chodzić bez aku?było by lepiej :D jak jest taka morzliwośc to opd ;) z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Chodzić może ale bedzie problem z odpalaniem. Instalacja w tropiku ma 6v z tego co pamiętam a jaki masz akumulatot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
błażejreda16 Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 mam aku somochodewe 12v a podco podpiąć zeby chodziła bez akumulatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Miałem ten sam problem. Jeździłem bez akumulatora jednak odpalać musiałem na pych. Moim zdaniem niezbędna jest przeróbka układu zapłonowego z bateryjnego na isrownikowy. Ja poprostu kupiłem nowy akumulator i problem z głowy. Uważam że lepszym sposobem jest zakup akumulatora za 50 zeta niż przerubki.Niech wypowie sie osoba która coś takiego ma lub widziała taki patent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi