mirek-b12 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 no to teraz bede jezdzil w ochraniaczach na jajka jak usiade za kolko... :twisted: ps.komu jak komu... ale kobietom to po winno zalezec zeby faceci mieli sprawne jajka :banghead: a ty ptaszyna namawiasz do ... wrrrr... :( co bedzie jak sie wszyscy po jajakach zaczna kopac :P ... pewnei zaczneicie wibratory kupowac :D)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Mirek, przeciez wyraznie bylo napisane, ze pajacy nie wszystkich.Chyba ze sie za pajaca uwazasz :D Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 a ty ptaszyna namawiasz do ... wrrrr... co bedzie jak sie wszyscy po jajakach zaczna kopac ... pewnei zaczneicie wibratory kupowac )))))) PRIMO: Drogi Mirku-b12, ja nikogo nie namawiam do uszkadzania genitaliów:) Ja poprostu jakbyś nie zauważył wyśmiałam delikatnie tę metodę ( bynajmniej myślałam, że te szydzące buźki wystarczą za komentarz )Po drugie to Ty się nie martw jacyś napewno zostana ze sprawnymi i wibratorów kupować nie bedzie potrzeby :D Po trzecie:Mirek, przeciez wyraznie bylo napisane, ze pajacy nie wszystkich. Chyba ze sie za pajaca uwazasz Pięknie kolega Aster to ujął :banghead: Pajacy jest troche, ale to nie znaczy, że wszyscy :lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 taaaa.... widze ze kolo 23 przeba pisac cos w stylu "text" - to byl zart....wrrrr..... ps.oj aster aster :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi