Domel Opublikowano 28 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2003 Ożesz ty daj mi swój gażnik :wink: Ja kiedyś mierzyłem...dość ostra jazda po mieście,poza miastem 90-115kmh spalanie-6,2 :? Przez zime chce wszystko dopieścić żeby w końcu paliła właśnie tak-poniżej 5 litrów :( Kiedyś jak jechałem z plecaczkem,troche po Poznaniu a potem do chaty,na trasie tak 90-110kmh to spaliła mi nawet nie wiem ile ale na rezerwe musiałem włączyć dużo wcześniej niż się spodziewałem nawet licząc dość duże zużycie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skuteczny Opublikowano 2 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2003 mozecie spróbować kupic komplet wszystykich wymiennych części do orginalnego gaźnika w MZ. koszt około 20zł, ale bing i tak jest lepszy. mój gaznik w MZ miał około 50000km i moto paliło 8,5 litra/100km po mieście! po wymianie dyszek, ustawieniu jak trzeba koło 5l/100km. viper dobrze pisze. zgadzam sie z nim 100% !!! po mieście żebym nie wiem jak ją ciągał po obrotach max 4,5 litra/100km trasa nawet 3l/100km przy 80kmh. pozdro dla MZ + viper;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 4 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2004 a moja pali roznie ale w 5 sie miescze czase bywa ze i wiecej a czase mniej tak to w 2T bywa a gaznik malo ma do gadania jesli dysze nie sa przerabiane lub zuzyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi