bols2 Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 (wczoraj po ulicy Rejtana ok 5 motorków śmigało w kółko ok 1,5 h cały czas tylko wysokie obroty i gumy goście mieli ładna jazde : R1,jakas kawka chyba 10,i CBR ale nie wiem jaka ) Heh dokładnie,siedziałem sobie na kompie i słyszałem jak kolesie na gumie jadą :twisted:Enduro ja miałem tą przyjemność ,że pierw widziałem ich bo balkon wychodzi mi na kawałek rejtana (miedzt tęczą a żywcem) a potem poszedłem sobie z pieskiem pooglądać , goście fajnie no gumach też dawali ,szkoda ,że nie ma ich na forum ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Może dzisaj też będą :twisted:,ale ulica Rejtana jest maskryczna....każdy wie jakie w Polsce drogi mamy :? .Jakby koleś wleciał w taką dziure przy 150km/h to po nim,motor wylądował by na Championie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Ja z samochodow wybrał bym Nisana 350z oczywiscie z wysówanym hakiem Na przyczepce znalazly by sie 2 motorki Yamaha YZ 250f zarejstrowana + zestaw felg i opon do supermoto .Jakis odjechany choper odpicowany przez West Coast Chopers to by mi do szczescia wystarczylo a i jescze przydał by sie jakis fajowy tor pod domem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Piekna wizja. 1. KTM Adventure - najwiekszy2. EXC 5203. KTM duke4. ... Honda MB50s :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi