tomice Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 No to gadalem z rzeczorznawca, ale u mnie bedzie dopiero jutro. Powiedzial ze w sumie zawsze sie traci, szczegolnie taka stara maszyna. Powiedzial ze pewnie uznaja calkowita, ale np zniszczenia 50% wiec dostane grosze! Bedziemy sie odwolywac, ale jeszcze nie wiadomo :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 I jakie dalsze losy twojej maszyny ??? jestem ciekaw jak przebiega twoja walka z firmą ubezpieczeniową. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomice Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 :oops: Kur***i sie zaczelo. Jakis tydzien temu dostalem pismo, ze sprawe oddano do specjalisrty, bo oni nie maja kompetencji. Teraz dostalem pismo ze uznali szkode calkowita i czekaja na kwitek z Policjii o winie. Zadzwonilem zapytac jakich pieniedzy moge sie spodizewac i kur** mac: (przepraszam ale jeste strasznie nerwowy!!!):- koszt naprawy wyceniono na 19.000zl!!!!- a koszt motocykla wg ich katalogow to 1000zl!!!!- koszt tego co mam w garazu to 50-60zl!!! Kumajcie. Co ja sobie za 800-900zl kupie, waciki??? To jest jakies chore. Powiedzialem ze chyba bedziemy musieli sie spotkac w sadzie, to koles powiedzial to prosze powiedziec czym rozni sie Maxim od zwyklej, to mu powiedzialem, bo w kwitach mam zwykla, bo sie chyba tego nie pisze nie wiem. Powedzial ze zadzowni do tego rzeczoznawcy i w pon mam zapyatc. Ale juz czuje ze ch*j** dostane!!! Sezon w pelni, a oni takie cos. [wiem naduzylem slowa 'powiedzial' :-) ] No coz, jak powidzial ten ktory robi zdjecia: poszkodowany zawsze traci! Ja jestem zalamany, myslalem ze moze uzbieram na cos wiekszego, ale chyba nie starczy mi nawet na remont. Pozdrawiam i przepraszam za slowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi