Skocz do zawartości

Ufff Udalo sie :)

Tasiek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Chcialem sie pochwalic :lol: Zdalem egzamin dzisiaj :lol: Nawet nie wiecie jak sie ciesze... :(

A tak pozatym to jak sie zapatrujecie na stwietrdzenie ze kazdy prog zwalniajacy kasuje ograniczenie ( w tym przypadku bylo 20 km/h) :?: Klocilem sie na placu z egzaminatorem bo mi chcial wcisnac ze za wolno jechalem a tam bylo ograniczenie do 20 :banghead: :twisted: :D Chyba sobie koles jakas nowa teorie wymyslil zeby mnie ulac ale mu sie nie udalo jupiiiiiii :D pozdrawiam

Te Tasiek... Gratuluje ale... Weź się pochwal na jaką kategorię żeś zaliczył :( ?

:lol: No normalne ze na A :banghead:

Inaczej bym sie tutaj nie chwalil :lol: :D zreszta B juz mam troche czasu...

Eh, kiedy ja wreszcie będę miał A ;)  

gratulacje że zdałes !!

Czystej przyjemności z jazdy rzycze ;)

Tak wogole to bylem dzisiaj w Jasle na moto. Zatrzymalem sie na jakiejs stacji benzynacji przy wjezdzie odpoczalem zjadlem i dawaj do domu :lol:

Tak apropo jutro ma byc jakis zlot w Jasle?? :?:

Tak , jest zlot, wpadnij będzie fajnie.

Zlot jest na Sobniowie na stadionie, wiec pytaj ludzi wlasnie o stadion na Sobniowie.

Wpadnij, będzie miss mokrego podkoszulka :P :)

Zaczyna sie w piątek czyli dzisiaj popołudniu, trwa jeszcze przez sobote i niedziele. Tylko nie wiem o kotórej się dokładnie zaczyna.

Powiedz jaką masz maszyne to moze cie znajde i obejrze twój motorek ;) . Wypijemy bronka ;)

a poza tym prog nie kasuje ograniczen predkosci

Jest tylko wyskocznią do wyższych lotów :mrgreen:

Sorka, że głupoty piszę ale się nie mogłem powstrzymać (wcześniej nie miałem natchnienia co na tego sprytnego egzaminatora napisac)... Egzaminatorowi tym wałem chyba "musk" skasowało...