Tasiek Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Chcialem sie pochwalic :lol: Zdalem egzamin dzisiaj :lol: Nawet nie wiecie jak sie ciesze... :( A tak pozatym to jak sie zapatrujecie na stwietrdzenie ze kazdy prog zwalniajacy kasuje ograniczenie ( w tym przypadku bylo 20 km/h) :?: Klocilem sie na placu z egzaminatorem bo mi chcial wcisnac ze za wolno jechalem a tam bylo ograniczenie do 20 :banghead: :twisted: :D Chyba sobie koles jakas nowa teorie wymyslil zeby mnie ulac ale mu sie nie udalo jupiiiiiii :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 olej gościa! :( ważne że zdałeś! gartulejszyns! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 25 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 olej gościa! :D ważne że zdałeś! gartulejszyns! :banghead: Mimo wszytsko nie daje mi to spokoju :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Te Tasiek... Gratuluje ale... Weź się pochwal na jaką kategorię żeś zaliczył :banghead: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 25 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Te Tasiek... Gratuluje ale... Weź się pochwal na jaką kategorię żeś zaliczył :( ? :lol: No normalne ze na A :banghead: Inaczej bym sie tutaj nie chwalil :lol: :D zreszta B juz mam troche czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunch Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 No to gumowych drzew i samych zakretow zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy369 Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 No to gumowych drzew i samych zakretow zycze. ...i zawsze pełnego baku w swoim rumaku !Do zobaczenia na drodze.Ozz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 teraz to prog skasuje Ci tylko predkosc - a poza tym prog nie kasuje ograniczen predkosci :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1-Girl Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Eh, kiedy ja wreszcie będę miał A ;) gratulacje że zdałes !!Czystej przyjemności z jazdy rzycze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 26 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Eh, kiedy ja wreszcie będę miał A ;) gratulacje że zdałes !!Czystej przyjemności z jazdy rzycze ;) Tak wogole to bylem dzisiaj w Jasle na moto. Zatrzymalem sie na jakiejs stacji benzynacji przy wjezdzie odpoczalem zjadlem i dawaj do domu :lol: Tak apropo jutro ma byc jakis zlot w Jasle?? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Tak , jest zlot, wpadnij będzie fajnie.Zlot jest na Sobniowie na stadionie, wiec pytaj ludzi wlasnie o stadion na Sobniowie.Wpadnij, będzie miss mokrego podkoszulka :P :) Zaczyna sie w piątek czyli dzisiaj popołudniu, trwa jeszcze przez sobote i niedziele. Tylko nie wiem o kotórej się dokładnie zaczyna.Powiedz jaką masz maszyne to moze cie znajde i obejrze twój motorek ;) . Wypijemy bronka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 a poza tym prog nie kasuje ograniczen predkosci Jest tylko wyskocznią do wyższych lotów :mrgreen: Sorka, że głupoty piszę ale się nie mogłem powstrzymać (wcześniej nie miałem natchnienia co na tego sprytnego egzaminatora napisac)... Egzaminatorowi tym wałem chyba "musk" skasowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi