GUCIO Opublikowano 25 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 dzeki wielkie za link szukam jaka ma wyskokosc POZDRo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUCIO Opublikowano 25 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 kurde pisze silnik cm itp ale niema wysokosci, czy ktoś kto ma simsona s51 lub s51 endure jezeli tak prosze o wysokosc bede wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 dasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 A na cholere Ci wysokosc?Jak jestes kurdupel i pekacz to kup sobie motorynke - tylko karzel bezie mial problem z simsonem.Wys. moto nie ma znaczenia - jego waga sie liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Bodzyn no chłopak ma 154 cm wzrotsu - to gigantem nie jest... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUCIO Opublikowano 26 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 hyba jednak kupuje motoryne bo tak to kupie i bedzie stal w garazu, kupi sie simsonka za 1-2 lata ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 to będzie chyba najrozsądniejsze wyjście jeżeli jesteś niskiego wzrostu... podrośniesz, nabierzesz wprawy na moto i za sezon czy dwa zmnienisz motorynkę na simsona ;) P.S spójrz na moją sygnaturkę, zaczynałem od motorynki jak miałem 10 lat... zobacz czym teraz jeżdżę ;) i zawsze musiałem zarabiać i za swą kasę kupować sprzęty, ale nie żałuję :P Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUCIO Opublikowano 26 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 zabije mojego mlodszego brata nogi z du** mu wyrwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 1. nie pokazuje się rodzicom filmów z wypadków... wiadomo jakie będą reakcje... no ale ktoś musi mieć te wypadki... bez tego się nie obejdzie... przecież tata twój nie może założyć że wyjedziesz na drogę i będziesz miał wypadek... mój mówił tak jak chciałem motorynkę w wieku 8 lat... ;) teraz jak wyjeżdżam na drogę to mówi tylko bym był ostrożny... nie mówi mi "jedź wolno bo się zabijesz..." 2. taki wypadek można mieć nawet na motorowerze...no nie taki sam ale podobny... na 50 też się możesz zabić... 3. czy to enduro czy plastik - zawsze może Ci się przydażyć jakaś nie ciekawa sytuacja :? 4. 300 nie będziesz jeździł... :P ja nawet 200 jeszcze nie jechałem... tylko 190 :) TO tyle z mojej strony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUCIO Opublikowano 2 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 po namyslenie wypadla decyzja na mini crossa http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=52836408cos takiego, 4 biegi manulana skrzynia biegow :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 no jak stryjenka uważa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Tyle ze tym to mozesz jezdzic po lesie nie po miescie. Crossa nie zarejestrujesz, wiec nie bedziesz mogl nim legalnie smigac po ulicach. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruchcio Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Chlopaki co dzieciakowi wkrecacie, moj brat rok temu mial 149 cm i byl w jego wieku. Starzy kupili mu skuter z wyzszym siodlem od mojego i fakt faktem ze mlody bral i opieral sie jedna noga ale po jakims czasie opanowal stawanie skuterem i teraz bezproblemowo. Jak na dzien dzisiejeszy chlopak fajnie smiga bo troszke podrusl do lekko ponad 150cm. Chlopie nie lam sie, wez wytargaj starszego na gielde lub do jakiegos sklepu i poszukajcie a napewno cos fajnego znajdziecie. Powodzenia w szukaniu i kup najlepiej cos co da sie zarejestrowac bo bynajmniej znizki beda leciec i bedziesz mugl smigac po miescie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUCIO Opublikowano 3 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Po długim przemysleniu kupile JAWE 50 uskodzona ale koszt naprawy wynosi 30 zł groszowa sprawa, wiec siadac i smigac :notworthy::D:D:D:D:D:D:D:D PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 hehehe... Gratulacje! Szerokiej drogi! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi