svitak Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Elo Czy ktos moze mi powiedziec czy w jawie 350 da rade wymienic zimering od strony alternatora bez rozpołwienia silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Jasne że da radę ;) Tak właśnie robiłem. 8) Najsampierw pierścień osadczy jakimiś kombinerkami wyciągasz a potem śrubokrętem czy czym tam będzie ci lepiej 'wygrzebujesz' simmeringa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svitak Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 dzieki serdeczne!! Jesli tylko mozna to zapytam czy jak bede wymieniac juz ten zimering to wypadało by cos przyokazji tam wymienic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 W zasadzie nic więcej już tam nie co wymieniać. Tylko patrzaj żeby nie zgubić bolca co trzyma wirnik w jednym miejscu. Z tyłu wirnik jest nacięty specjalnie na ten bolec. Chyba trochę nieprecyzyjnie się wyraziłem ale myślę że wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi